A Forbes magazin szeptemberi számában írták rólunk:

(a nagyításhoz kattintson a képre)

A Modern Home Hungary kft. egy generál kivitelezéssel foglalkozó kecskeméti cég.

Mi is ismerjük a mondást, mely szerint első házat, amit építesz, add el az ellenségednek, a másodikat a barátodnak, a harmadikban lakj te magad! Nos, mi minden házat úgy építünk, mintha mi magunk költöznénk bele, és nem csak egy rövidke időre.

Színes egyéniségekre építve

Négy éve annak, hogy kitaláltuk, kulcsrakész családi házakat fogunk építeni. Mindenki beletette a tervezés, építés, értékesítés területén megszerzett tudását, tapasztalatát és összeszőttük kapcsolatrendszereinket. A következő lépésben felépítettük a stratégiát, majd felosztottuk a feladatokat. Három teljesen különböző habitusú ember, három egyéniség kezdte meg a közös munkát, akik ráadásul remek érzékkel választották ki munkatársaikat. Mindezeknek köszönhetően az általunk alapított cég, a Modern Home Hungary Kft. egyedi és rendkívül színes lett az ingatlanpiacon.

Kifizetődő a sűrű fillér

A családi házak tervezésével és kivitelezésével foglalkozó építőipari vállalkozást egy nagy ötletre alapoztuk: nem a magas ár és a gyors profitszerzés a célunk, hanem az elérhető áron kínált kiváló minőségű családi házak építése. Mert minden egyes kiváló minőségben és jó áron felépített ház 2-3 másik megrendelést hoz. A kínálatban 90 és 160 négyzetméter közötti alapterületű, kulcsrakész családi házak szerepelnek egységes, könnyűszerkezetes tetővel és nyílászárókkal. A terv bevált, az indulás óta közel százhatvan házat építettünk fel, és hetven van épülőfélben. A megrendelések száma pedig olyan nagy, hogy már csak a 2018-as évre vállalunk szerződéskötést.

Tapasztalt szakemberek

Cégünk úgy épül fel, hogy mindenkinek megvan a saját területe, melyért felel. A maga területén pedig mindenki nagy tapasztalattal rendelkezik. Emellett, persze, ismerik, átlátják, segítik egymás munkáját. A munkafázisok felelős műszaki vezető irányítása mellett folynak.

Értékálló családi házak

Előremutató technológiákat alkalmazunk, házainkat olyan műszaki tartalommal építjük meg, hogy az még 5-10 év múlva is korszerűnek számít. Mindehhez folyamatosan figyelemmel kísérjük a technológiák fejlődését, az építőipari trendeket, és alkalmazzuk azokat. Az új technológiákat, és anyagokat egyesítjük saját tapasztalatainkkal, és ez nagyobb hozzáadott értéket, valamint értékállóságot biztosít.

Részletes tájékoztatás, személyes találkozás

Az érdeklődők több formában is tájékozódhatnak az általunk használt technológiákról, alapanyagokról, tervrajzokról, határidőkről és mindarról, hogyan lehet ő is egy általunk épített családi ház boldog tulajdonosa. Honlapunkon is igyekszünk részletes tájékoztatást nyújtani, a GYIK menüpont sokat segít. Ennél is több információt kap, ha meglátogatja Kecskeméten a Talfája 1. szám alatti Tesco Áruházban lévő nyitott bemutatótermünket. Így még a személyes találkozás előtt láthatja, milyen technológiát és anyagokat használunk a házaink építése során. A következő lépés telefonos vagy elektronikus levélben történő megkeresés, mely már jóval személyesebb, mint a kezdeti lépések. A legfőbb pedig a személyes megbeszélés. Attól függően, hogy a Szeged-Kecskemét tengelyen található települések közül hol építene, kollégáink kecskeméti vagy budapesti irodáinkban várják önt. Ha pedig a személyes találkozás meggyőzi, hogy jó helyen jár, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a jelenleg kivitelezés alatt lévő építkezéseket meglátogassa.

Terveink

A jelenlegi építési ütem tartása mellett kész házak értékesítését tervezzük középtávon, amelyek esetében az ügyfél már csak a színek, burkolatok kiválasztásánál kerül képbe.