Még szerződhet 2018-ra

Kedves Érdeklődő, Leendő Partnerünk,

még van lehetősége arra, hogy a 2018-as évre megbízzon bennünket családi háza felépítésével. Állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

Budapesti irodánk új helyre költözött

Kedves Ügyfeleink! Budapesti irodánk új helyre költözött. Nem kellett messzire cipelni a bútorainkat, csak átmentünk a Mester u. 87-be, a Mester Udvarházba. Innen még jobbak a kilátások:)

Öt dolog, ami miatt mindenképp érdemes szellőztetni

Itt a hideg, mindenki fűt. Aztán a véres verejtékkel megtermelt meleget semmiképp nem akarja kiengedni, ha már egyszer bent van. Ezáltal nagyon nem áll rá az agya (és a keze) arra, hogy időnként kiszellőztesse a lakást. Mert nem szeretné lehűteni, és mindent előröl kezdeni. Pedig naponta egy gyors kereszthuzat sokat segít.

Rekordot döntött az ingatlaneladás Magyarországon

A válság kezdete óta egyetlen alkalommal, 2012 januárjában volt ennél magasabb ez az adat, de akkor a végtörlesztés teremtett "mesterséges körülményeket".

A konyha a lakás lelke II. – A falakat nem beborító konyhabútor

Volt egy idő, amikor a konyhaszekrény az úgy egyben volt. Volt neki alja két ajtóval, nyitott közepe, és fent az öveges rész. Valamint csatlakozott hozzá egy Teljes magasságú hosszú ajtós rész. Na, ez volt a kredenc. Aztán jött a konyhabútor elnevezésű konyhabútor. Ez az elnevezés még ma is tartja magát. Az idők folyamán megnőtt, akár körül is öleli a konyhát, és az alja elvált a tetejétől.

A konyha a lakás lelke I. – Új sorozat

A konyha egyre inkább központi helyet tölt be életünkben. Egyrészt a nappali-konyha kombó miatt, másrészt a társasági élet alakulásának (főzős tévéműsoroknak) köszönhetően.

Színes otthon IV. - Bátorság 2.

Az eddigiekben csupa olyan színről beszéltünk, melyeket bárki szívesen és bátran használ. Ám ezeken az általános színeken túl is vannak lehetőségek, ezeket is érdemes megfontolni. Ha igazán egyedit szeretnénk, mindenképp érdemes ezek közül válogatni!

Színes otthon IV. - Bátorság 1.

Az eddigiekben csupa olyan színről beszéltünk, melyeket bárki szívesen és bátran használ. Ám ezeken az általános színeken túl is vannak lehetőségek, ezeket is érdemes megfontolni. Ha igazán egyedit szeretnénk, mindenképp érdemes ezek közül válogatni!

Színes otthon III. - A színek hatása a terekre

Legutóbb megnéztük, milyen élettani hatásai vannak a különböző színeknek, most elmondjuk, hogyan hatnak a terekre, és melyik, hol javallott.

Színes otthon II. - A színek élettani hatása

Folytatjuk a színekről szóló sorozatunkat, mellyel megpróbálunk segíteni abban, hogy ha már felépítettük a házatokat, hogyan, mi alapján válasszatok színt.

Színes otthon I.

Egyre több projektünknél járunk már ott, hogy a tulajdonosnak el kell döntenie, milyen színek között szeretne élni. Eldönteni nem tudjuk, nem is akarjuk, senki helyett, de szívesen segítünk benne. Aki még nem tart ennél a fázisnál, az is nyugodtan olvassa el, legalább több ideje lesz a döntésre!

A hidegburkolatok (csempék, padlólapok)

Mielőtt fejjel mennétek a frissen vakolt falnak, vagyis elindulnátok csempét, burkolólapot választani, hogy aztán a salgópolcok tövében omoljatok össze a felmerülő kérdések és a hatalmas választék terhe alatt, fel kell magatoknak tenni néhány kérdést:

Változások

Korábban jeleztük már, hogy a kecskeméti Szil-Coop Bevásárlóközpontban lévő nagyon szép és barátságos kis irodánkat bezárjuk. Mos jelezni szeretnénk, hogy a bezárás bekövetkezett. Ám ez korántsem azt jelenti, hogy most akkor nem lehet bennünket megtalálni! Sőt! Most már két helyen is jelen vagyunk.

Változások a kéményseprésben 2015-től

2012 decemberében megjelent a kéményseprő-ipari törvény végrehajtásáról szóló kormányrendelet, illetve a közszolgáltatás ellátásának szakmai szabályairól szóló BM rendelet. A változások egy része már idéntől, egy részük pedig 2015-től lesz a napi gyakorlatban érzékelhető.

Elkészült a bemutatótermünk!

Megnyitottuk bemutatótermünket Kecskeméten, a Budai úti Tesco-ban. A Grill gyorsétterem mellett található különleges hangulatú helyiségben bárki megtekintheti, hogyan, milyen technológiával, milyen anyagokból építjük a családi házakat.